• Julklappar öppet köp tom 31/1 2023
  • Klarna
BLACK WEEK 20% rabatt, kod: BW22 (gäller ej Equality Line standardartiklar, DeNiro, foder, Kentucky, sadlar, Samshield) fyll i rabattkoden vid kassan.

Samarbeten 2022


Second ride

Inlämning till Second hand-butiken Second ride. Nu kan man lämna in sina begagnade  (och tvättade)  hästgrejer hos oss för försäljning hos Second Ride.. Vi tar emot produkter som är köpta i vår butik samt är av de varumärken vi säljer. Second Ride tar 20% i provison och har ensamrätt på försäljning i två månader. 


Teamryttare

Vi får dagligen många förfrågningar om sponsring/ samarbeten och försöker läsa alla meddelanden och mail men vi hinner ibland inte svara alla. Generellt samarbetar vi med våra trogna kunder som vi har en personlig relation till via butiken. Ett hett tips är att bli kund hos Ryttarstugan, det är en förutsättning för ett samarbete.  I dagsläget är vi inte ute efter att utöka vårt team men men vi håller alltid ögonen öppna för nya spännande kontakter. 

Idag har vi ett fantastiskt gäng teamryttare som alla representerar vad vi tycker är god horsemanship och som drivs av kärleken till hästarna! Teamet består av framgångsrika tävlingsryttare/ tränare och vi har en fin samanhållning i gänget. Vi har även samarbete med ridskolor och föreningar och kan ta fram klubbkläder från tex Kingsland Classic kollektonen. 

Ryttarstugans teamryttare 2022: 

*Alicia Harrtman - dressyr 

*Cecilia & Iris Nilsson - hoppning

*Felicia Lång - hoppning

*Kicki Persson - hoppning

*Maria Sedvall - hoppning 

*Märtha Nilsson - dressyr

*Patricia Lüdke - dressyr 

Ambassadörer 2022: 

Laura Florin Laustsen och Patricia Florin, Gunnarlunda dressage stable