• Klarna för trygg e-handel
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabb leverans lagervara

Samarbeten 2023


Ridklubbar

I dagsläget samarbetar vi med Gävle Fältrittklubb och Bollnäs Sportryttare. Vi har tagit fram klubbkollektioner, sponsrar deras tävlingar med priser samt ger bra rabatt till medlemmarna. Är din klubb intresserad av ett samarbete? Hör av dig!

Teamryttare

Vi får dagligen många förfrågningar om sponsring/ samarbeten och försöker läsa alla meddelanden och mail men vi hinner ibland inte svara alla. Generellt samarbetar vi med våra trogna kunder som vi har en personlig relation till via butiken. Ett hett tips är att bli kund hos Ryttarstugan, det är en förutsättning för ett samarbete.  I dagsläget är vi inte ute efter att utöka vårt team men men vi håller alltid ögonen öppna för nya spännande kontakter. 

Idag har vi ett fantastiskt gäng teamryttare som alla representerar vad vi tycker är god horsemanship och som drivs av kärleken till hästarna! Teamet består av framgångsrika tävlingsryttare/ tränare och vi har en fin samanhållning i gänget. 

Ryttarstugans teamryttare 2023: 

*Alicia Harrtman - dressyr 

*Cecilia & Iris Nilsson - hoppning

*Felicia Lång - hoppning

*Kicki Persson - hoppning

*Maria Sedvall - hoppning 

*Märtha Nilsson - dressyr

*Patricia Lüdke - dressyr 


Sadelinprovning

Vi samarbetar med utbildad sadelinprovare och Equipment coach Lisa Henriksson som kommer till oss med jämna mellanrum och har sadeldagar när man kan vara utomhus. Lisa jobbar enbart med ullstoppade sadlar. Mer info här: https://lhorses-butik.com/ mobil: 073-622 10 62


Second ride

Inlämning till Second hand-butiken Second ride som håller till i Sandviken med både butik och webshop. Nu kan man lämna in sina begagnade  (och tvättade)  hästgrejer hos oss för försäljning hos Second Ride. Vi tar emot produkter som är köpta i vår butik samt är av de varumärken vi säljer. Second Ride tar 20% i provison och har ensamrätt på försäljning i två månader. Mer info här: https://secondride.quickshop.se/