Frakt 59 kr, fri frakt från 500 kr *Gäller ej sadel Snabb leverans lagervara! Rabattkod 10%: ryt10 Få varan först - betala med Klarna. Öppet köp i 30 dagar
Frakt 59 kr, fri frakt från 500 kr *Gäller ej sadel Snabb leverans lagervara! Rabattkod 10%: ryt10 Få varan först - betala med Klarna. Öppet köp i 30 dagar

Ryttarstugan 1979 - 2019

Ryttarstugan firar 40 år och är därmed Gävleborgs äldsta ridsportbutik och tillhör de äldsta i hela landet! Ledord har alltid varit kunskap och kvalitet. 

Ryttarstugan startade sin historia i Mårtsbo några mil söder om Gävle. Sedan flyttade butiken till Mackmyra i Valbo. Kvalitetsmärken som Pikeur och Horseware fanns tidigt i sortimentet och finns fortfarande kvar. 

Sista april 1999 tog familjen Elson över rodret och flyttade Ryttarstugan hem till Tolvfors. Butiken ligger i den vackra slaggstensbyggnaden tillhörande Tolvfors herrgård. 

Butiken drivs av Christina och Gunilla Elson, vars gemensamma erfarenhet av hästar och utrustning är svårslagen. Gunilla har hållit på med hästar i över 50 år. Gunillas dotter Christina sattes på en ponny innan hon ens kunde gå. Idag utbildar och tävlar Christina familjens hästar upp till svår klass dressyr och målet är givetvis Grand Prix.

Gunilla jobbar främst med sadlar och inprovning och har gjort det i över 20 år. Christina gör allt och lite till och är en fena på att prova ut stövlar, hjälmar och utrustning.

Ryttarstugan är en mysig butik belägen i vacker bruksmiljö. Här får du som kund personlig service och stor hästkunskap att tillgå. Butiken vänder sig såväl till hobby- som elitryttare och sortimentet är noga utvalt. Kvalitet är viktigt men dyrast är inte alltid bäst!

Välkomna!

Ryttarstugan

Lexevägen 1, 806 27 Gävle

     

        Gunilla Elson 070-294 2992                                 Christina Elson 070-580 61 60

Din kundvagn

0 kr

NO_PRODUCTS_IN_CART

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår

Rabatten gäller inte på sadlar.