Frakt 59 kr, fri frakt från 499 kr *Gäller ej sadel Snabb leverans lagervara! Betala tryggt med Klarna. Öppet köp i 30 dagar.
Frakt 59 kr, fri frakt från 499 kr *Gäller ej sadel Snabb leverans lagervara! Betala tryggt med Klarna. Öppet köp i 30 dagar.

Förmedling av begagnade sadlar.

Välkommen in till Ryttarstugan med din begagnade sadel som du vill sälja! Du kan luta dig tillbaka medan vi sköter jobbet. Vi tar 20 % i provison, lägst 1000kr och har möjlighet att erbjuda delbetalning via Klarna och Resurs bank och kan hjälpa till med inprovning och goda råd. 

Alla märken är välkomna förutsatt att de är i bruksskick. Vi tar inte emot sadlar med borttaget sadelnummer och vi vill gärna ha en kopia på en köpehandling av sadeln. Aktuell sadel ska vara väl rengjord och vi rekommenderar att sadeln har varit kollad ( ullstoppning samt bom ) hos sadelmakare den närmaste tiden. 

Vi har ensamrätt på försäljningen i två månader, dvs du får inte själv annonsera ut sadeln under den tiden. Detta då vi lägger ner mycket tid på annonsering och utprovning av din sadel. Efter dessa två månader får du själv avgöra om du vill ha sadeln kvar hos oss till försäljning eller om du vill hämta tillbaka den. Sadeln är naturligtvis försäkrad under tiden hos oss. Du får sätta priset själv, vi hjälper gärna till.

Vi tar 20% i provision dock lägst 1000 kr. 

Det är många som hör av sig till oss och söker begagnat så vi har goda chanser att sälja din sadel! Vi erbjuder även delbetalning.

Välkommen förbi butiken under våra öppettider!

Hör av dig om du inte bor i närheten och vill skicka sadeln till oss info@ryttarstugan.se

Din kundvagn

0 kr

NO_PRODUCTS_IN_CART

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår