Nyhet 2019! Förmedling av begagnade sadlar.

Välkommen in till Ryttarstugan med din begagnade sadel som du vill sälja! Du kan luta dig tillbaka medan vi sköter jobbet. Förhoppningsvis har du pengarna på kontot inom kort. Vi tar 15% i provison och har möjlighet att erbjuda delbetalning via Klarna och Resurs bank och kan hjälpa till med inprovning och goda råd. 

Alla märken är välkomna förutsatt att de är i bruksskick. Vi tar inte emot sadlar med borttaget sadelnummer och vi vill gärna ha en kopia på en köpehandling av sadeln.

Vi har ensamrätt på försäljningen i två månader, dvs du får inte själv annonsera ut sadeln under den tiden. Detta då vi lägger ner mycket tid på annonsering och utprovning av din sadel. Efter dessa två månader får du själv avgöra om du vill ha sadeln kvar hos oss till försäljning eller om du vill hämta tillbaka den. Sadeln är naturligtvis försäkrad under tiden hos oss. Du får sätta priset själv, vi hjälper gärna till.

Vi tar 15% i provision dock lägst 500kr. 

Det är många som hör av sig till oss och söker begagnat så vi har goda chanser att sälja din sadel! Vi erbjuder även delbetalning.

Välkommen förbi butiken!

Butikens öppettider:

Vardagar 15 - 19, lördagar 12 - 15. 

Sadelansvarig Gunilla 070-294 2992

Din kundvagn

0 kr

NO_PRODUCTS_IN_CART

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår